Programare online Rezultate Analize Contact Whatsapp

Endocrinologie

Serviciile de Endocrinologie la Medview

Întreaga patologie endocrină a adultului și copilului este cuprinsă în oferta serviciilor de endocrinologie și este asigurată de specialiști endocrinologi experimentați. 

Diagnostice avansate și tratamente personalizate

Experiența echipei medicale Medview împreună cu tehnologia modernă – imagistică de ultimă generație – asigură evaluarea corectă a patologiei glandei tiroide, hipotalamo-hipofizare și suprarenale.

Expertiza echipei noastre de specialiști

Echipa de medici endocrinologi Medview se bucură de o vastă experiență medicală, atât clinică cât și intervențională. Astfel se asigură diagnosticarea precisă a patologiei endocrinologice, inclusiv  efectuarea biopsiei  nodulilor tiroidieni. Echipa medicală Medview este de asemenea, specializată în endocrinologia pediatrică, osteoporoza și menopauza.

Angajamentul Nostru față de Pacienți

Calitatea actului medical și comunicarea cu pacienții reprezintă principalele obiective urmărite de echipa de endocrinologi ai Medview, care își vor pune toată priceperea în asigurarea sănătății pacienților noștri. 

Programare online

Completeaza mai jos numele si numarul de telefon iar un reprezentant MedView Center te va contacta in cel mai scurt timp.

"*" indicates required fields